Др
Другие предметы
10.03.2021 16:51
Решено

Определите массу 14,7 л (н.у.) хлороводорода

Лучшие ответы
Айым200411
3
4,7(21 оценок)
10.03.2021 23:10

решение задания по химии
 Определите массу 14,7 л (н.у.) хлороводорода

poliaaaaaa
19
4,4(70 оценок)
10.03.2021 20:20

Объяснение:

Ниһаять, яз килде! Җылы һәм якты кояш согревает салкын җирне. Җир астыннан показываются беренче чәчәкләр – умырзаялар. Кош башлыйлар җырларга громче һәм чакта күңелле. Просыпаются соң кышкы спячки аюлар. Растаявший кар ручейками йөгерә һәм урамнар буенча проспектам. Агачлар приводят үзен тәртипкә, показывая набухшие бөерләр. Һава свеж һәм наполнен чудными ароматами яз. Урамнарда дә уяна күбрәк кешеләр сөенгән пришедшей язга. Барлык тирәсендә оживает һәм өмет бирә яңа тормыш. Яз – бу бик яхшы!

MyNameIsLiza123
12
4,7(56 оценок)
10.03.2021 08:16
В осінню пору люди прямують до лісу на “тихе полювання”. Їхня “зброя” – це кошики та відерця. Вони шукають гриби. Адже саме восени грибки непомітно виростають в шарі мокрого осіннього листя.

Гриби треба вміти розрізняти, адже існують їстивні гриби та отруйні. Збирати все підряд заборонено, бо можна сильно отруїтися. Простіше за все розрізняти маслюки – вони неначе облиті маслом. Є ще в осінньому лісі також гарні білі гриби, руденькі лисички, тоненькі опеньки, маленькі рижики, біленькі грузді та зеленуваті сироїжки.

Багато

виростає восени грибів неїстівних, які до того ж маскуються під їстивні. Наприклад, бліда поганка дуже схожа під сироїжки, але у неї є характерні кільця та обгортки унизу ніжки.
Всі гриби, хоч їстівні, хоч отруйні, покликані очищати ліс при підготовці до зими. Тому гриби треба зрізати акуратно ножичком, а не висмикувати з коренем. Якщо висмикнути гриб, то в землі не залишиться грибниці. Це означає, що гриб не виросте знову. Отже, коли наступного разу прийдеш до лісу, грибів буде вже менше.

А шкоди природі робити не треба, тому що люди в лісі знаходяться у неї в гостях.

Небезпечно збирати дуже старі або червиві

гриби. Ще не варто зрізати маслюки в тих місцях, де може бути радіація.
Найкрасивіший гриб в осінньому лісі – мухомор. Він вбраний, неначе на парад. Мухомор має червоний капелюшок з білими крапками. Цей гриб сильно отруйний.

Я десь чув, що є такі хитруни по селах, які примудряються за особливим рецептом виварювати мухомори. І потім їдять їх! Але я не дуже в таке вірю, тому нікому не раджу робити експериментів з грибами.
Присоединяйся к нам!
Зарегестрируйтесь
Уже есть аккаунт? Войти