Др
Другие предметы
04.10.2021 09:28
Решено

Алюминий массой 5,4 г поместили в 144 мл 12%-ного раствора (ρ = 1,057 г/мл) соляной кислоты. Определите: а) массу образовавшейся

Лучшие ответы
Poniy11
16
4,5(64 оценок)
04.10.2021 23:10

решение задания по химии
 Алюминий массой 5,4 г поместили в 144 мл 12%-ного

nikrozumenko
4
4,6(63 оценок)
04.10.2021 00:32

ответ:

для пошуку оптимальної вакансії з урахуванням ваших запитів і умінь вам знадобитися знання мови на комунікативному рівні, вміння переконувати і велике везіння.

найчастіше в оголошеннях вказано номер телефону відділу кадрів, а з самим роботодавцем зв'язатися набагато складніше. а без знання всієї необхідної термінології польською мовою довести кадровику, що саме ви потрібні компанії на заміщення обраної вакансії, майже неможливо.

в процесі пошуку роботи, оформлення документів, в дорозі і по приїзду в польщу у вас може виникнути багато питань, для вирішення яких необхідно бути на зв'язку з роботодавцем. більш того, вам знадобиться знання багатьох юридичних нюансів, особливостей робочого графіка компанії.

ви можете витратити багато часу на вирішення всіх питань, а можете надати ці клопоти спеціально навченим людям. співробітники агентства з працевлаштування, завдяки досвіду і доброї репутації серед польських роботодавців зможуть швидше і якісніше підготувати документи і влаштувати вас на роботу в польщу.

як вибрати надійне агентство з працевлаштування за кордоном?

для того, щоб отримати якісний сервіс і отримати хорошу роботу, вам потрібно вибрати для співпраці надійне агентство. є кілька факторів, на які слід звернути увагу при виборі помічника в такій відповідальній справі.

перший, і найважливіший фактор - легально. як тільки ви звернулися в компанію, вимагайте у менеджера номер ліцензії. у разі, якщо вам не надали інформації про реєстраційний номер, діалог з таким агентством потрібно відразу ж припинити. якщо ж ви отримали номер ліцензії, його слід перевірити на сайті міністерства соціальної політики україни ().именно цей державний орган займається видачею ліцензій і має точну інформацію про дійсності ліцензії, період існування компанії на ринку працевлаштування за кордоном і відсутності у цій компанії проблем з законом.

важливим показником надійності фірми є і сам офіс-коли ви вибираєте агентство з працевлаштування, при першому ж телефонному дзвінку запитаєте, де знаходиться офіс і як туди під'їхати. деякі «підпільні» агентства можуть працювати без ліцензії на дому, і знайти їх після оплати може бути нелегко.

якщо вас все ж запросили на зустріч в офіс, будьте уважні під час такого візиту. якщо агентство з працевлаштування за кордоном працює легально, то на вхідних дверях в їх офіс обов'язково буде табличка, на якій буде вказано офіційну назву і номер ліцензії.

у самому ж офісі обов'язково буде куточок споживача з наданою інформацією про державне регулювання їх діяльності та книгою відгуків. у тому випадку, якщо офіс компанії знаходиться далеко від вашого міста, ви можете працювати дистанційно. але надійніше за все буде, якщо ви все ж запитаєте, куди треба під'їхати для зустрічі. якщо у цього агентства є ліцензія на роботу, а продиктований адреса збігається з тим, що зазначений на їх офіційному сайті, співпраця буде безпечним.

визначити легальність вашої операції можна так само і по тому, які документи ви підписуєте з компанією. для впевненості в надійності документів, оформлюваних для відкриття польської робочої візи потрібен інформаційно-консультаційний договір, а для отримання вакансії - договір посередництва у працевлаштуванні.

другий важливий фактор, який повинен впливати на ваш вибір, це репутація. рекомендуємо серйозно підійти до питання співпраці з агентством з працевлаштування за кордоном і уважно вивчити інформацію. для початку вивчіть сайт агентства, за якого ви збираєтеся їхати на роботу за кордоном. зверніть увагу на те, чи є можливість залишити на сайті відгук.

також рекомендується переглянути відгуки про обраний вами агентстві на сайтах-форумах, де є можливість прочитати залишені коментарі, але немає можливості для фірм видалити негативні відгуки про свою роботу. це дасть вам можливість адекватно оцінити репутацію компанії. ще одним важливим фактором є   агентства. для початку, ви можете попросити надати вам докладну інформацію про агентство. подібні питання не повинні застати менеджера зненацька.

якщо ви володієте польською мовою на достатньому рівні, щоб складати прості речення, попросіть у менеджера зв'язати вас з безпосереднім роботодавцем за обраною вакансії. такий зв'язок можлива через телефон або скайп агентства, коли ви знаходитесь на офісі. якщо всі зазначені умови запропонованої вакансії відпові дійсності, то агентство буде тільки зацікавлено, щоб ви зі своїм потенційним роботодавцем знайшли спільну мову.

важливим фактором, що вказує на відкритість, є можливість здійснити оплату за послуги на банківські реквізити компанії. тільки ліцензовані посередники можуть приймати оплату таким чином.

на сьогоднішній день ринок працевлаштування за кордоном переповнений пропозиціями. часто непорядні «підприємці» заманюють клієнтів низькою ціною або на подив хорошими умовами роботи, незвично високою зарплатою. так само вам можуть обіцяти легальну роботу за туристичною чи шопінг-візою.

объяснение:

Evgsolnce
16
4,4(33 оценок)
04.10.2021 21:19

Неустановившееся движение ЭП имеет место, когда моменты двигателя и нагрузки отличаются друг от друга, т.е. . В этом случае динамический момент не равен нулю и происходит изменение скорости движения (пуск, торможение, реверс, изменение нагрузки на валу).

Неустановившееся движение характеризует переходный процесс. Переходный процесс в системе ЭП позволяет установить зависимость механических переменных (координат) ЭП: моментов, скорости, угла поворота вала двигателя от времени - и оценить динамику привода

Присоединяйся к нам!
Зарегестрируйтесь
Уже есть аккаунт? Войти