Ма
Математика
29.04.2020 02:05
Решено

.(Из 0,5 т руды можно выплавить 0,3 т чугуна. сколько тонн чугуна можно выплавить из 1 т, 2 т, 3 т, 100 т такой руды?).

Лучшие ответы
МагистрЕдаа
14
4,7(4 оценок)
29.04.2020 18:48
Так как из 0,5 т руды можно выплавить 0,3 т чугуна то из 1т руды можно выплавить 0,6 т чугуна из 2т руды можно выплавить 0,6*2=1,2 т чугуна из 3т руды можно выплавить 0,6*3=1,8 т чугуна из 100т руды можно выплавить 0,6*100=60 т чугуна
lina16mgstar
8
4,6(23 оценок)
29.04.2020 14:04

Відповідь: та вродіби в мене нема стільки що я бомж і ви мені кинете кошти для фінансування та яке є цей 6 б хотів би розіграти своїх і чужих думок і дій у вас є цей телефон зараз на сайті в мене немає стільки скільки мені не прийшла до всіх людей доброї ночі в мене не було б міг подумати що я бомж а також для фінансування 6в а як ти зайдеш і ви мені скинули з пошти та зв'язку а як можна швидше за ОДНУ підписочку в дома сидиш і чекаєш на яку надсилати на яку оформляти Голуб Влодимир в мене нема я вже не можу зайти в мене не буде часу на виконання будівельних робіт виданих на які будете відправляти за до можна 7

Покрокове пояснення:

mark123445
15
4,5(91 оценок)
29.04.2020 09:47

Пошаговое объяснение:

а) 4(x - 5) = 3x

4x - 20 = 3x

4x - 3x = 20

x = 20

ответ: 20.

б) б) 6(х + 2) = 18

6x + 12 = 18

6x = 6

x = 1

ответ: 1.

в) 2(2х + 4) = -3х

4x + 8 = -3x

4x + 3x = -8

7x = -8

x = - 1 1/7

ответ: - 1 1/7.

г) 2(х + 3) = 3(х - 4)

2x + 6 = 3x - 12

2x - 3x = -12 - 6

-x = -18

x = 18

ответ: 18.

д) -(3х + 1) = 2х

-3x - 1 = 2x

-3x -2 x = 1

-5x = 1

x = -1/5

ответ: -1/5.

е) 3(2х – 5) = 5х + 3

6x - 15 = 5x + 3

6x - 5x = 3 + 15

x = 18

ответ: 18.

ж) 2(у - 6) – 3y = 4y – y

2y - 12 - 3y = 4y - y

2y - 3y - 4y + y = 12

-4y = 12

y = -3

ответ: -3.

з) 2(x + 1,5) – 2 = x – 3

2x + 3 - 2 = x - 3

2x - x = -3 - 3 + 2

x = -4

ответ: -4.

к) 5,6х – 6 + 1,4x = 2,5(х - 1)

5,6x - 6 + 1,4x = 2,5x - 2,5

5,6x + 1,4x - 2,5x = -2,5 + 6

4,5x = 3,5

x = 7/9

ответ: 7/9.

л) -0,3(3 - х) = 0,3х + 0,3(5х + 2)

-0,9 + 0,3x = 0,3x + 1,5x + 0,6

0,3x - 0,3x - 1,5 x = 0,6 + 0,9

-1,5x = 1,5

x = -0,1

ответ: -0,1.

н) 3x - (3,5 - 2х) = 3

3x - 3,5 + 5x = 3

3x - 5x = 3 + 3,5

-2x = 6,5

x= -3,25

ответ: -3,25

Присоединяйся к нам!
Зарегестрируйтесь
Уже есть аккаунт? Войти