Ма
Математика
02.07.2020 09:16
Решено

.(Влотерее розыгрфвается 250 билетов, из которых выигрышных только 10.какова вероятносто dsuhanm в этой лотерее?).

Лучшие ответы
Denisgurlo
2
4,8(4 оценок)
02.07.2020 18:48

вероятность выигрыша определяется как отношение количества выигрышных билетов к общему числу билетов и равна  10 / 250 = 0,04 .

vzarina576
12
4,6(37 оценок)
02.07.2020 05:11
Основной темой любого народного эпоса является жизнеописание народных героев, их подвигов и событий, связанных с ними. сюжет народного эпоса воспроизводит нормы героического поведения человека. зы. и к ответу петра петрова - сказки и народный эпос - это две большие разницы. причем вы в своем ответе даже по поводу сказок дали неправильный ответ. видимо сказки почитать вам не довелось и никто вам их не рассказывал. "минимум усилий-максимум прибыли" - это девиз спамеров в интернете, которые к народным сказкам имеют далекое отношение. сюжет народных сказок и основные темы чаще всего связаны с борьбой добра со злом, в котором добро чаще всего побеждает. этим и отличается народное творчество от произведений.
1232964
5
4,8(39 оценок)
02.07.2020 14:08

Відповідь: човен встигне пройти зворотний шлях за 5 год.

Пошаговое объяснение:

При рішенні таких задач, необхідно пояснити природне розуміння швидкості човна за течією та проти течії.

Припустимо, човен стоїть на річці без включених двигунів, а річка не має течії, то човен не буде рухатися.

Припустимо, човен стоїть на річці без включених двигунів, а річка має свою швидкість течії, то човен буде рухатися зі швидкістю, яка дорівнює швидкості течії ріки.

Припустимо, човен пливе по річці зі своєю швидкістю, а річка без течії, то човен буде рухатися зі швидкістю, яка дорівнює його власній швидкість.

Припустимо, човен пливе по річці зі своєю швидкістю за течією річки, а річка має свою швидкість течії, то човен буде рухатися швидше власної швидкості, т.я. йому буде допомагати рухатися течія річки. Тому швидкість човна за течії річки, буде дорівнювати сумі двох швидкостей: власної швидкості човна та швидкості течії ріки.

Припустимо, човен пливе по річці зі своєю швидкістю проти течії річки, а річка має свою швидкість течії, то човен буде рухатися повільніше власної швидкості, т.я. йому буде заважати рухатися течія річки. Тому швидкість човна проти течії буде дорівнювати: власна швидкість човна зменшена на швидкість течії ріки.

Швидкість човна: V = S / t, км/год

Пройдена відстань: S = t * V, км

Затрачений час: t = S / V, год

Швидкість течії ріки: 2,3 км/год

Власна швидкість човна: 23,9 км/год

Човен пройшов 2 години в стоячій воді, т.т. швидкість човна буде дорівнювати власній швидкості човна — 23,9 км/год, тоді шлях який він пройшов за цей час дорівнює:

Sпо озеру = 23,9 * 2 = 47,8 км

Човен пройшов 2 години проти течії, тому швидкість човна буде дорівнювати власній швидкості човна плюс швидкість течії ріки: 23,9 + 2,3 = 26,2 км/год, тоді шлях який він пройшов за цей час дорівнює:

Sза теч. = 26,2 * 2 = 52,4 км

Відстань яку пройшов катер за 4 години дорівнює: 47,8 + 52,4 = 100,2 км

Для розрахунку часу на зворотній шлях нам необхідно знайти швидкість човна проти течії:

Vпр. теч. = 23,9 – 2,3 = 21,6 км/год

По річці йому треба пройти 52,4 км, тому затрачений час буде дорівнювати:

tпр.теч. = 52,4 / 21,6 = 2,43 год

По озеру йому треба пройти 47,8 км, і витрата часу буде 2 години (т.я. вода стояча).

Загальний час який буде витрачений на 100,2 км буде дорівнювати:

tзаг. = tпр.теч. + tозеру

tзаг = 2,43 + 2 = 4,43 год

Відповідь: човен встигне пройти зворотний шлях за 5 год.

Пошаговое объяснение:

тоже самое только со своими ыислами

Присоединяйся к нам!
Зарегестрируйтесь
Уже есть аккаунт? Войти